Étterem

Az irodaház földszintjén a MyCantine családias étterem működik, mely a Váci utcáról és az irodaház recepciója felől is egyszerűen megközelíthető. A reggeli óráktól nyitva tartó étterem széles kínálatában a hagyományos ételek mellett a vegetáriánus és kímélő ételek is megtalálhatóak.Elérhetőség: mycanteen.hu

Konferencia terem

Az irodaház földszintjén kialakított, 50 főt befogadó konferencia terem kitűnő helyszínválasztás előadások és bemutatók megrendezéséhez. A rendezvény szervezők és látogatóik kényelmét az épületben található étterem és mélygarázs biztosítja.

Mélygarázs

A bérlők és vendégeik parkolása az irodaház mélygarázsában kialakított 166 férőhelyes négy szintes garázsban lehetséges. A mélygarázs -1 szintje a vendége rendelkezésére áll, míg a többi mélygarázs szint a hosszútávú bérlők számára elérhető.

Kerékpár tároló

Az irodaház mélygarázsában a -1 szinten leválasztott kerékpártároló biztosítja a kerék- és motorkerékpárok biztonságos parkolását.

Biztonsági szolgálat

Az irodaház védelmét biztonsági szolgáltat garantálja minden nap 0-24 órában.

Recepció

A bérlők és látogatók részére az irodaház földszintjén recepció található, mely minden nap 0-24 órában üzemel

Kamerás megfigyelés

Az irodaház közös területein kamerás megfigyelőrendszer működik az adatvédelmi törvény előírásainak betartásával.

Kártyás beléptetés

Az irodaház felső emeletei kizárólag biztonsági belépőkártyával látogathatóak a kártyákra programozott jogosultságnak megfelelően.

Karbantartás

Az irodaházban kihelyezett műszaki karbantartók dolgoznak, melyek elsődleges feladata az épület közös területeinek karbantartása.

Bank automata

Az irodaház Váci utcai főbejáratánál Forint és Euro bankautomata üzemel.

Utazási iroda

Az irodaház földszintjén B2Sky utazási iroda található, mely a bérlők és külsős látogatók rendelkezésére áll. Elérhetőség: b2sky.hu

Ékszerüzlet

Az irodaház Váci utcai főbejárata mellett ékszerüzlet várja a vásárlókat. Elérhetőség: palantic.hu

Fogászat

Az irodaház 1. emeletén Naturadent fogászat működik. Elérhetőség: naturadent.hu